Valmennukset

Seura järjestää tasokkaita este- ja kouluvalmennuksia ympäri vuoden.

Estevalmennukset

Valmentaja: ratsastuksen ohjaaja, kv-tason kilparatsastaja Mikko Mäentausta.

Valmennukset 12.4 lähtien kahden viikon välein tiistaisin!

Valmennuksen kesto riippuu ratsukoitten määrästä seuraavasti: 1 ratsukko 30 min, 2 ratsukkoa 45 min, 3 ratsukkoa 1 h ja 4 ratsukkoa 1 h 15 min.

Mikon valmennukset alkuvuosi 2023

30.1 eteenpäin noin kahden viikon välein!

Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMISET MAUNOLLE puhelimitse puh. 044-0842625 tai tekstiviestillä / whatsapp. Voit myös laittaa Maunolle viestiä ja Mauno lisää sinut Mikon valmennusten whatsapp-ryhmään! Ilmoittautumiset VIIMEISTÄÄN 1 VIIKKO ENNEN valmennusta. Saatuasi vahvistuksen, että sinulle on paikka valmennuksessa, valmennus maksetaan MT-Teamin tilille FI79 4710 1020 0748 12 (viitteeksi ratsukon nimi ja maininta Mikon valmennus), viimeistään 1 vko ennen valmennusta, jotta saisit valmennusaikataulun ajoissa. KIITOS. Mikäli haluat valmennuksesta kuitin tuo sellainen mukanasi. Mikko kuittaa sen maksetuksi. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat paikkasi valmennuksessa ja autat meitä pitämään ryhmät mahdollisimman samoina valmennuksesta toiseen sekä aikataulut saadaan tehtyä ajoissa.

Kaksipäiväisiin valmennuksiin etusija ratsukoilla, jotka osallistuvat molempina päivinä. Yksittäiselle tunnille osallistuvat pääsevät mukaan pääsääntöisesti vain kurssin ensimmäisenä päivänä, koska tehtävät on suunniteltu siten että ensimmäisen päivän tehtävät valmistelevat toisen päivän tehtäviin.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 1 viikko ennen valmennusta, jolloin paikka voidaan antaa jonossa oleville ja valmennusmaksun voi siirtää seuraavalle kerralle. Myöhemmin tulleista peruutuksista ei maksuja palauteta tai siirretä seuraavaan kertaan muutoin kuin siinä tapauksessa että peruutuspaikat on saatu täytettyä eikä seuralle jää siten tappiota valmennuksista. Tai valmennettava toimittaa välittömästi ratsun tai ratsastajan osalta lääkärinlausunnon.

Karsinapaikat ja majoitus

Hevosten/ponien karsinapaikat varataan talliyrittäjä Laura Kaihilahdelta puh. 040 745 8876 ja ratsastajien majoitus varataan Merjalta. TEE VARAUKSET AJOISSA. Muistathan että karsina tulee siivota pois lähtiessäsi ja huolehdithan että majoitusmaksut tulevat maksettua. Varaathan käteismaksun majoituksen maksamista varten! Mikäli maksuja ei makseta käteisellä valmennuksessa, niin laskuttamisesta peritään erillinen laskutuslisä.

Hinnat 1.1.2022 alkaen

Maksut ovat hevoskohtaisia:
SEURAN JÄSENET: 50€ /tunti
EI JÄSENET: 55€ /tunti

Kouluvalmennukset

Seura järjestää myös kouluvalmennuksia, ilmoitamme niistä netti- ja / facebook-sivuillamme.

Tervetuloa valmentautumaan ja seuraamaan valmennuksia lämmitetystä kahviostamme!

 

Yleisöllä on mahdollisuus tulla seuraamaan koulu- ja estevalmennuksia. Muista että taitolajeissa 30 % oppii katsomalla oikeita asioita ja 70% on omaa työtä.