Seuraava tapahtumamme on kilpailusääntökoulutus lauantaina 18.2 Kosken Osuuspankin auditoriossa. Kutsu alla. Ilmoittautuminen 16.2 mennessä mt-team(at)luukku.com Tilaisuuden päätteeksi on tarkoitus käydä läpi myös rankingpisteiden kertymiseen ja talkoopisteisiin liittyviä asioita.

Kilpailusääntökoulutuksen tavoitteena on koota uudet ja vanhat kilpailijat opettelemaan ja kertaamaa kilpailusääntöjä sekä jakamaan kokemuksia kisakentiltä. Kilpailuihin ilmoittautuessaan kilpailija sitoutuu sääntöjen noudattamiseen eikä tietämättömyys oikeuta niiden vastaiseen toimintaan. Sääntöjen tarkoituksena on taata oikeudenmukaiset, sujuvat ja turvalliset kilpailut kaikille osallistujille, ja tämä on mahdollista vain jos kaikki kilpailuihin osallistuvat, myös ratsastajien taustajoukot ja seurojen toimihenkilöt, tuntevat säännöt ja noudattavat samoja toimintatapoja.

Pienemmille, vasta kilpailu-uraa aloitteleville, järjestämme koulutuksen Merjan Tallin tiloissa myöhemmin ilmoitettavana aikana. Vilhelmiina ja Riia lupautuivat järjestämään koulutuksen, jossa käydään läpi perusasiat hevosen ja ratsastajan varusteista ja kisoissa toimimisesta (mm. radalle saapuminen, tuomarin tervehtiminen, lähtömerkki jne.).