MT-TEAM ry.

Hevostaitokerhot

Ratsastusseura MT-Team järjestää yhteistyössä Ratsastuskoulu Merjan Tallin kanssa hevostaitokerhoja, jotka kokoontuvat Ratsastuskoulu Merjan Tallin tiloissa keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Yksi kerhokerta kestää kaksi tuntia.
Kerhoissa opetellaan hevostaitoja kerholaisten taitotason mukaan. Hevostaitoja opetellaan sekä teoriassa, että käytännössä. Lisäksi kerhoihin sisältyy puoli tuntia ratsastusta, jossa kerholaiset harjoittelevat ratsastuksen alkeita. Ratsastustunnit ohjaa Merja Mäentausta.
Kerhoja ohjaavat koulutetut junioriohjaajat. Lisäksi kerholaisilla on kerhoissa hevosten ja ponien kanssa toimittaessa apunaan kerhoavustajia.

Ajankohtaista hevoskerhoista

* Junioritoiminta: perinteinen hevostaitokerho 7 -12 vuotiaille alkaa keskiviikkona 24.8.2011 AIKA: klo 14.30 - 16.30, ratsastuvarusteet ja muistiinpanovälineet mukaan . Jos paljon lapsia mukana, ratsastetaan ikäryhmittäin .

* Maanantaina 13.12.2010 klo 15-20 Ratsastajatuvassa varuste-esittelyä. Täältä voi löytää vaikka hyvän joululahjan heppahöperölle! Tervetuloa!

* Uutta kerhotoiminnassa! Syksyllä 2010 alkoi aikuiskerho "Leidit ja Neidit"! Kerho on nuorille ja aikuisille tarkoitettu "kerho", joka kokoontuu joka toinen maanantai Merjan Tallin ratsastajatuvassa. Kerhossa käsitellään mm. hevosenkäsittelytaitoja ja muita aktuelleja aiheita.

* Kevätkauden ohjelmista, perjantain ja lauantain kerhoista voit löytää tiedot täältä: perjantain ryhmät sekä lauantain ryhmät

* Kevätkauden 2009 päättäjäiset helatorstaina 21.5 klo 14 alkaen

* KEVÄTKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET SUNNUNTAINA 18.5.08 klo 15 – n. 18.
Ratsastusseura MT-Teamin hevostaitokerholaiset ja muut ratsastuskoulun oppilaat tervetulleita. Lapsille ja aikuisille pieni rata, jokainen la kello 18 mennessä ilmoittautunut saa startata yhden kerran, pienimmille avustaja sallittu radalla. Tarjolla mehua, kahvia ja pullaa kaikille. Hauskaa yhteisleikkiä ja ryhmäkuva.
Ilmoittaudu Merjalle sähköpostilla merjantalli @ kolumbus.fi tai tekstiviestillä 044-4842625 tai ratsastajatuvassa olevaan listaan. Kaikille osallistumisruusukkeet, ja kerholaisille todistukset ja suoritetut merkit.
Ratamestari Mauno Mäentausta: radat tehtävä /puomiluokasta pikkuesteisiin ( 20 – 90 cm) ja arvostelu A 1.0.